Tencuieli aplicate mecanizat

Vă propunem un sistem de aplicare a tencuielii (ciment + nisip + var) cat si materiale ambalate la sac . Grosimea mortarului aplicat variaza intre 1 si 7 cm... • Vezi detalii...

Termoizolarea si decorarea fatadei

Sistemul termoizolant este un sistem modern şi performant de termoizolare a faţadelor. Plăcile termoizolante din polistiren expandat de faţadă sunt protejate . ... • Vezi detalii...

Sape autonivelante

Turnăm la domiciliu şape autonivelante, termoizolante si fonoabsorbante din spumo-mortar celular fluid in diferite grosimi. Şapele autonivelante ... • Vezi detalii...

Tencuieli aplicate mecanizat

Vă  propunem un  sistem  de aplicare a  tencuielii (ciment + nisip + var) cat si materiale  ambalate la sac . Grosimea mortarului aplicat variaza intre 1 si 7 cm.Cu acest tip de tencuială aplicată mecanizat nu se mai aplică tinci.
Tencuirea mecanizata se aplica pe orice strat suport, atat la finisajul fatadelor cat si a interioarelor.

Tencuiala  mecanizata este  executata  de personalul calificat cu

experienţa de  lucru îndelungata atat in tara cat si in strainatate.Experienta  acumulata  ne  permite  astazi sa  privim cu  optimism inspre  viitor  si  sa abordam cu incredere toate provocarile.

WINDOTEK CONSTRUCT  exista  pentru  a realiza    proiecte   si   lucrari  de  o  calitate ireprosabila, care  odata   concretizate   vor oferi confort si siguranta pentru clienti. Inainte de toate tinem sa va amintim ca tencuiala mecanizata se aplica pe orice strat suport, atat la finisajul fatadelor cat si a interioarelor.
Tencuielile mecanizate de la WINDOTEK CONSTRUCT  prezinta urmatoarele avantaje:

Timpul de executie a tencuielii mecanizate pentru o  suprafata de aprox. 800 mp  este intre 3 si 10 zile in functie de grosimea tencuielii si materialele folosite.

Pretul pentru 1mp de tencuiala mecanizata este mult mai mic fata de tencuiala clasica.

■ Productivitate ridicata (150 - 200 mp/8 ore)
■ Consumuri reduse de material
■ Calitate si omogenitate garantate prin control industrial
■ Posibilitati multiple de finisare

Mod de aplicare- tencuiala:
Se ponteaza suprafata de tencuit (pereti, usi , ferestre) cu coltari zincati de inalta calitate.  Amestecul mortarului  uscat  (nisip + TENCO,  nisip + MULTIBAT sau   tencuiala  ambalata  la sac )  cu   cantitatea   optim   dozata   de  apa  si  aplicarea  pe  perete  sau  tavan a tencuielii o realizeaza echipamentul specializat.

Din presiunea de aplicare si reglajul pistolului de spritare se poate controla grosimea stratului de mortar aplicat

 

Vezi si pagina termoizolatii

 

Meniu

Formular - contact

Nume

E-mail

Mesaj


 

Galerie foto - 3D

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Spot publicitar - Windotek Construct

 

Vezi detalii...