Tencuieli aplicate mecanizat

Vă propunem un sistem de aplicare a tencuielii (ciment + nisip + var) cat si materiale ambalate la sac . Grosimea mortarului aplicat variaza intre 1 si 7 cm... • Vezi detalii...

Termoizolarea si decorarea fatadei

Sistemul termoizolant este un sistem modern şi performant de termoizolare a faţadelor. Plăcile termoizolante din polistiren expandat de faţadă sunt protejate . ... • Vezi detalii...

Sape autonivelante

Turnăm la domiciliu şape autonivelante, termoizolante si fonoabsorbante din spumo-mortar celular fluid in diferite grosimi. Şapele autonivelante ... • Vezi detalii...

Garduri din boltari ornamentali. Fier forjat

Porti si garduri

Nu trebuie sa traieşti intr-un palat pentru a te bucura de frumuseţea elementelor din fier forjat,  dar  orice casă poate   să   pară   un   palat  cand  se decorează cu gust folosind acest material. Alegerea  formelor  trebuie sa se realizeze in  funcţie de arhitectonica  spatiului  ce  se  doreste  decorat, a stilului habitatului si nu in ultimul rînd a culorilor acestuia.

Fierul forjat poate răci sau incalzi spaţiul in care se află, de aceea materialele cu care  acesta intră in combinatie trebuie alese cu mare atentie.

In concluzie, fierul forjat conferă spatiului  personalitate. Incercati sa ţineti cont de acest lucru  in  amenajarea  pe care o faceţi.

 

 

 

Confectii metalice / balustrade din INOX


 WINDOTEK CONSTRUCT  execută si  montează  din  INOX  (în  combinaţie cu  lemn,  sticlă sau  policarbonat) diferite modele de balustradă, mic mobilier, accesorii si ornamente.
Personalul calificat si dotarea tehnică ne permite să facem faţă unor lucrări pretenţioase.
   Calitatea materiilor prime folosite este deja o garanţie a faptului că produsele oferite sunt conforme cu cerinţele UE in domeniu.

■ balustrade din inox simple si complexe
■ balustrade din inox combinate cu lemn, alama sau fier
■ balustrade  inox  cu  panouri  din  plexiglas  sau  sticla
securizata maini curente din inox
■ copertine inox si policarbonat
■ balustrade aluminiu
■ scari metalice inox si fier
■ scari si balustrade cu forme elicoidale

Lucram  numai  cu  materiale de calitate  (ex :teava inox este importata din ITALIA),  acestea  fiind  prelucrate  in  cadrul atelierului nostru modern dotat conform noilor cerinte europene.

 

 

Meniu

Formular - contact

Nume

E-mail

Mesaj


 

Galerie foto - 3D

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Vezi detalii...

 

Spot publicitar - Windotek Construct

 

Vezi detalii...